ben_anna_uveg_szappanhab_adagolo
Üveg szappanhab adagoló
2022-04-14
LOVE natúr szilárd sampon citromfű illattal
2021-11-23

Sunrise natúr szappantabletta (szappanhab-adagolóhoz)

Jó Neked és a bolygónak is! Környezetvédelem és fenntarthatóság a fürdőszobában!
100%-ban természetes eredetű, mikroműanyagoktól mentes összetevőkből készült, 100% vegán, minősített natúrkozmetikum.

HasználataTölts 100ml meleg vizet a szappanhab-adagolóba (külön tudod megvásárolni)! Tegyél bele egy szappantablettát és várj, amíg a tabletta teljesen feloldódik! Fontos, hogy csak akkor helyezd vissza a pumpát, amikor már a tabletta teljesen feloldódott (kb. 20 perc)! Ezután zárd le az üveget és rázd fel! Amennyiben 200 ml kézmosó folyadékot szeretnél készíteni, abban az esetben az első tabletta feloldódása után tedd csak bele a másodikat!
Csak kevés szappanhab jön ki az adagolóból? Semmi gond, csak csavard le az adagolófejet és mosd át a pumpát meleg vízzel! Ha a szappanmaradványok egy idő után leülepednének, csak rázd fel újra az adagolót! 1 csomag szappantabletta 1 liter folyékony szappan elkészítéséhez elegendő.
CsomagolásKörnyezetbarát.
ÖsszetevőkCitric Acid, Sodium Coco-Sulfate, Sodium Bicarbonate, Sodium Benzoate, Algin, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Chamomilla Recutita (Chamomile) Flower Extract, Triethyl Citrate, Betaine, Maltodextrin, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Acacia Senegal Gum, Limonene, Linalool, Citral
Súly55 gramm